Business Club trapt af met traditionele spelerspresentatie en barbecue
Het seizoen is ook voor de Business Club van start. De derde donderdag van september vond het openings Happy Hour plaats, waar onder meer de spelersgroep aan de selectie werd voorgesteld. Maar er gebeurde veel meer deze avond.
Het was het eerste officiële Happy Hour onder leiding van de nieuwe voorzitter van het Business Club bestuur, Rob Migchelbrink. Alsof hij nooit anders had gedaan, zo praatte hij de bijna 200 aanwezige sponsoren door de avond heen. Het begon natuurlijk met een woord van dank voor Hans Veldhorst en een korte terugblik op het voorzitterschap van Vincent Immink, die nog een keer in de bloemetjes werd gezet en zelf ook nog wat mooie woorden toevoegde. Zoals gebruikelijk werden ook de shirt- en broeksponsoren en de kledingsponsoren van De Graafschap even in het zonnetje gezet.
Superboeren Kerstpakket
Na de huishoudelijke mededelingen, waaronder de oproep aan de Business Club om dit jaar toch vooral een Superboeren Kerstpakket te kopen, werden de nieuwe Business Club-leden voorgesteld die deze zomer ja hebben gezegd tegen De Graafschap. Onder hen ook Pim Borkus, die als account manager van De Graafschap furore maakte op De Vijverberg en nu met zijn nieuwe werkgever Canon Business Center Nederland te zien zal zijn in de Rabobank Sponsor Lounge.
Heerenboeren
Als laatste werd Sjoerd Weikamp voorgesteld, die met zijn bedrijf Evenementen Organiseren.nl lid werd van de Business Club en ook meteen de microfoon van Rob overpakte voor de spelerspresentatie. Voordat de spelers het veld op kwamen, was het tijd voor een nadere kennismaking met de nieuwe algemeen directeur van De Graafschap, Hans Martijn Ostendorp. De in Dinxperlo geboren voormalig burgemeester van Bunnik stelde zich voor en gaf direct ook een toelichting op het nieuwe fenomeen Heerenboeren, dat De Graafschap de komende jaren van een geweldige financiële injectie gaat voorzien.
Barbecue
Tijdens het voorstellen van de spelers, vulde het stadion zich al met de heerlijkste geuren van de barbecue, die traditiegetrouw door het team van Kerkemeijer uitstekend werd verzorgd. De Business Club deed zich tegoed aan de vele soorten vlees, vis, salades en toebehoren en uiteraard werden er ook de nodige alcoholische en non-alcoholische versnaperingen genuttigd. Laat op de avond keerden de laatste Business Club-leden tevreden huiswaarts.
Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht
Volgende wedstrijd
De vijverberg, Doetinchem
10
jan.
uur