U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


De Graafschap Vrouwen bindt met Lotte Jansen volgende versterking


De Graafschap Vrouwen bindt met Lotte Jansen volgende versterking

Voormalig jeugdinternational Lotte Jansen maakt de overstap naar De Graafschap Vrouwen. De 23-jarige veelzijdige speelster maakt de overstap van Zulte Waregem naar de Achterhoek.

Drie jaar ervaring in België

Lotte speelde de afgelopen drie seizoenen in België, waar ze een seizoen de kleuren van Standard Luik verdedigde, voordat ze de afgelopen twee jaar in actie kwam voor Zulte Waregem. De Vriezenveense keert nu terug in Nederland en kiest voor het Achterhoekse avontuur. “Lotte is een linksback, maar kan ook links centraal of links op het middenveld spelen. Ze heeft ondanks haar nog jonge leeftijd al veel ervaring binnen diverse clubs. Deze mooie rugzak aan ervaringen neemt zij nu mee naar ons. Lotte gaat met haar voetballende kwaliteiten, maar ook met haar persoonlijkheid belangrijk zijn voor de groep”, geeft technisch manager Anouk ter Bille aan. “Wij zijn dan ook erg blij dat ze voor ons heeft gekozen.”

'Duidelijk en ambitieus plan'

“Toen ik in gesprek ging met De Graafschap kwamen ze met een duidelijk en ambitieus plan, iets dat mij erg aanspreekt. De Graafschap is al jaren aan het bouwen en het is mooi dat we volgend jaar met een eerste elftal gaan uitkomen in de Eerste Divisie, waarbij we met elkaar alles gaan geven om de promotie naar de Eredivisie af te dwingen! De D’RAN-mentaliteit staat op mijn lijf geschreven en ik kan niet wachten om te beginnen bij De Graafschap”, geeft Lotte aan. “Ik hoop veel speelminuten te maken en daarbij belangrijk te zijn voor het team, zowel op als naast het veld.”



Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Afas trainingscomplex, Wijdewormer

Jong AZ
ma
23
sep.
20:00
uur
De Graafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner