U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Den Haag beperkt aantal te verkopen kaarten voor uitvak bij ADO


Den Haag beperkt aantal te verkopen kaarten voor uitvak bij ADO

De Graafschap heeft donderdag een schrijven ontvangen van de gemeente Den Haag waarin wordt uitgelegd dat De Graafschap slechts met 150 uitsupporters én een verplichte buscombi moet afreizen naar de Hofstad. Reden hiervoor zijn enkele incidenten die zich de afgelopen wedstrijden in Den Haag hebben voorgedaan.

Straf opgelegd

De Graafschap erkent dat er in de laatste uitwedstrijd in Den Haag een aantal zaken zijn gebeurd waarbij de grens is overschreden. Daarvoor heeft De Graafschap de betrokken groep supporters ook een straf opgelegd van twee wedstrijden die zij niet mochten bijwonen. Vervolgens heeft ook de KNVB onze club hiervoor een straf opgelegd van één uitduel voorwaardelijk zonder publiek en een geldboete.

Groot deel supporters niet kan afreizen

Het verleden heeft invloed op de besluitvorming en geleid tot opgelegde beperkingen vanuit de gemeente Den Haag in afstemming met ADO. De Graafschap had graag samen vooruit gekeken door heldere afspraken met elkaar te maken, die onze supporters ook dienen na te leven. Het is teleurstellend dat we op een bijzonder laat moment dit definitieve besluit hebben ontvangen en maar dertig procent(!) van het totaal aantal mogelijke beschikbare plaatsen kunnen inzetten. Door dit besluit kan een groot aantal supporters niet afreizen naar Den Haag.

Verplichte buscombi

De exacte beperkingen houden in dat supporters van De Graafschap met een verplichte buscombi moeten afreizen naar Den Haag. Daarnaast krijgt De Graafschap slechts 150 kaarten om te verkopen voor het uitvak. Als derde beperking legt de gemeente op dat er geen sfeerartikelen het uitvak in mogen worden genomen.

Ondanks deze beperkingen geven wij onze supporters toch de keuze om af te reizen, als ze dit willen. Dit doen we ook omdat we weten dat onze spelers de steun van onze supporters altijd enorm waarderen en goed kunnen gebruiken.

Informatie kaartverkoop

Op maandagmorgen 10.00 uur starten we met de kaartverkoop in twee voorrangsregelingen. Kijk voor meer informatie hier.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
01
nov.
20:00
uur
FC Dordrecht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner