U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Henk de Jong kiest voor zijn gezin (video's)


Trainer Henk de Jong heeft vandaag de directie, spelers, staf en personeel op de hoogte gebracht dat hij aan het einde van dit seizoen De Graafschap gaat verlaten. De Fries had reeds vorige week aangegeven dat privéomstandigheden ten grondslag liggen aan de twijfel om in te gaan aan op een contractvoorstel van De Graafschap.

“Ik heb deze beslissing met pijn in mijn hart genomen, maar het voelt op dit moment wel als de beste oplossing. Ik wil gewoon meer bij mijn gezin zijn. Een verhuizing is gezien mijn gezinssituatie ook geen optie. Dan moet je eerlijk zijn en zeggen: ‘we hebben al die jaren geweldig samengewerkt, maar aan het einde van het seizoen stopt het’. Ik ga er nu alles aan doen om deze geweldige club in de Eredivisie te houden.”

"Respecteren zijn beslissing"

“Wij betreuren dit besluit, we waren graag met Henk doorgegaan. Ik denk dat we met het aantrekken van Henk een hele goede match hebben gemaakt. Hij past bij onze club. We respecteren zijn beslissing en hebben er begrip voor, hij kiest voor zijn gezin en dat staat op de eerste plaats. We hebben er alle vertrouwen in dat Henk zich tot de laatste dag inspant om ons in de Eredivisie te houden”, aldus manager voetbalzaken Peter Hofstede.



Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
29
mrt.
20:00
uur
Jong AZ
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner